torsdag 4 december 2008

Välkomna in...

...i min "nya" hall!!

Min "vänner-ram" som pryder titthålet har fått sällskap av en krans nu i jultider.

Ni som varit härhemma ser att mycket är sig likt. Men jag tycker att helhetsintrycket har blivit mycket bättre. ;o) Att lite nytt golv å fräschare färg på väggar å tak kan göra så mycket! Jag är jättenöjd, trots att golvlisterna fortfarande inte är på plats. Men de ska dit bara ryggen blir ytterligare lite bättre, så att jag orkar "krypa omkring" igen...
Det syns kanske inte så bra på bilderna men den nya färgen på väggarna är grå å den gamla var nån beige-aktig.
Hyllorna innaför dörren är på plats. De rymmer några bilder å några av alla de gamla kamerorna jag har samlat på mig.
Symaskinen som är min hallbänk

Både de nya golven. Givetvis har "svansbarnen" dragit fram några av deras leksaker.. De kommer fram så fort dammsugaren har ställts bort.

Det har tillkommit en ny burk! Som innehåller alla hårspännen å snoddar som annars har en tendens att överbelamra hela bänken.

Har inte julpyntat så mycket än men en hyacint har fått en plats i hallen. Å som ni ser har jag inte fått med mig nån grön mossa än.. Krukan inhandlades egentligen för att va på balkongen till våren men så länge kunde jag inte hålla mig från att "plantera" i den. ;o)

Å så här såg det ut när hallen var tömd och innan den nya färgen å de nya golven. Så skönt att slippa den hemska gamla mattan med alla fläckar å märken.

3 kommentarer:

Vit Gladiolus sa...

Woow så fint det är, å hyazinten i den lilla krukan!! Jag mailar senare eller i mörra!!!
Kraaaammm

Anonym sa...

Så fint du har det =) Verkligen! Hoppas du har det bra! Kram från överläkaren

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Vart jue så mycket finare... gillar verkligen "stengolvet"... :) Kan tänka mig att svansbarnen är glada i dina hårsnoddar om dom får ligga framme... ;)

Nu fick jag en idé om att sätta ram runt saker jag har på väggen... :P