fredag 5 december 2008

Stearinljusets sken..


..har spridit sig hemmavid under kvällen. Så mysigt att få tända levandeljus överallt. ;o) Särskilt när det är grått å snöregnigt utanför husväggarna. Det slaskar förfullt här i solstan. I luften är det snöflingor som kommit ner hela dagen men när de kommer så långt som till marken blir det bara väta av dem. Burrr..


Har försökt att plocka iordning lite för morgondagen. Ska ha lite miljöombyte. En heldag i den kungliga huvudstaden. Ska bli riktigt mysigt å så skönt. Känner verkligen att jag behöver det. Ska strosa omkring med några vänner å förhoppningsvis ska vi hinna med Skansens julmarknad åxå. Hoppas verkligen att det är mer snöigt "där borta" än här hemma..

Ljusbrickan...

..har fått lite juliga detaljer

2 kommentarer:

ZuZiBuZ (Susanne) sa...

Ah vad mysiga kort... Ser ut som att du har det mysigt hemma... till skillnad mot slasket utanför fönstret... Kul att få koma iväg på en liten tripp... Ha det så kul i den kungliga huvudstaden! :)

Glas och Klorid sa...

Kul att du va/är i stan! Ska hålla ögonen öppna..Hi, hi. Hoppas du fick det trevligt i det gråa stockholm med regn o allt. Själv blir det mysiga handbollshallar med yngsta sonen i helgen. Ska plåtalaget och kanske kommer det någon bild på bloggen.