torsdag 2 december 2010

Vilken kaffeblandning..

..det hade blivit ikväll om det hade stått Zoegas på ryggen på domarna! ;) Eftersom Gevalia å Löfbergs Lila möts på isen. Med andra ord kan man åxå säga att Brynäs å FBK möts på isen.. Å som solstadsbo så föredrar jag Lila stunder före oväntat besök... Jo jag vet det där var på låg nivå, men kunde inte låta bli!

Jonas Brodin som syns på den här bilden är med på isen. Kul att det går så bra för junisen! Å nu har han även fått sällskap av en annan bekanting från förra säsongens J18 lag, nämligen Oscar Klefbom. (Hann inte leta rätt på en bild av honom i mitt arkiv, får försöka att komplettera med det i efterhand.) Båda 2 sköter sig bra.
Ska bli himla intressant att se vilka spelare det är som blir uttagna till årets JVM-lag senare ikväll!! Vilka klubbar blir "hårdast drabbade"? Brynäs å Skellefteå AIK?
Håller en tumme för att en av målisarna kommer att heta Johan Gustafsson..
Annars har det inhandlats silversnöre, pärlor i olika valörer, "tingeltangel-attiraljer" å lite olika julblommor idag. Det är meningen att det ska pysslas å grejjas här hemma! ;o) Mycket, mycket trevligt å mysigt! Blir resultatet bra kanske det kommer en bild så småningom.. Men än så länge finns "skapandet" bara i mitt huvud...

Inga kommentarer: